ΠΑΣΠ Οικονομικού

Αδυναμία ή αδιαφορία για την εξεταστική;

03 Ιανουαρίου 2018 In Ανακοινώσεις

Στις 20/12, κατόπιν απόφασης που πάρθηκε σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, ήρθαμε σε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Τμήματος. Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν η υποβολή αιτήματος για την άμεση ανάρτηση του προγράμματος της εξεταστικής και κάποιων λεπτομερειών της. Επίσης, αναφερθήκαμε και σε άλλα λειτουργικά ζητήματα της σχολής που θα πρέπει να λυθούν με την έναρξη των μαθημάτων για το ερχόμενο εξάμηνο. Με το πέρας των συζητήσεων ο Πρόεδρος δεσμεύτηκε για την ανάρτηση του προγράμματος μέχρι την Τρίτη 26/12 και την επίλυση των όποιων δυσλειτουργιών μπορεί να προκύψουν από τις μη-διεξαγωγές ή την αργοπορημένη εκκίνηση αρκετών μαθημάτων επιλογής. Όμως, φτάνοντας στη σημερινή μέρα δεν είδαμε καμία κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση, μένοντας στην άγνοια για το τι μέλλει γενέσθαι με την ερχόμενη εξεταστική. Είναι αδιανόητο, ακόμα και σε σημερινή συνομιλία μας, λίγες μέρες πριν την έναρξή της εξεταστικής, να τίθεται η ανάρτηση από μέρα σε μέρα. Είναι ξεκάθαρο, ότι η Διοίκηση του Τμήματος αδυνατεί να ανταπεξέλθει σε βασικές ενέργειες, θέτοντας σε κίνδυνο πολλούς φοιτητές. Πολλοί φοιτητές, πλέον, εργάζονται για να φέρουν εις πέρας τις σπουδές τους ή έχουν γυρίσει στον τόπο καταγωγής τους με αποτέλεσμα να μη μπορούν να προγραμματίσουν το πως θα καταστεί δυνατόν να παρευρεθούν. Αλλά, ακόμα και τους υπόλοιπους φοιτητές που βασίζουν την επιτυχία τους στον προγραμματισμό του διαβάσματος τους με βάση το πρόγραμμα. Ως ΠΑΣΠ Οικονομικού, ήδη έχουμε καταθέσει πρωτοκολλημένο αίτημα για την άμεση ανάρτηση του προγράμματος από πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και την ανάρτηση ενός πλάνου από την αρχή του ακαδημαϊκού εξαμήνου. Έστω και την ύστατη στιγμή, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι για την ανάρτηση του προγράμματος.

 

 

 

 

 

 

ΠΑΣΠ Οικονομικού

Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αθήνας.

Η ΠΑΣΠ Οικονομικού είναι μια αυτόνομη φοιτητική συνδικαλιστική παράταξη που ιδρύθηκε το 1974 έχοντας ως κύριο στόχο τη στήριξη του φοιτητικού κινήματος και την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του φοιτητή. Αν κάποιος θέλει να αναζητήσει την ιστορία της, θα συνειδητοποιήσει πως είναι συνυφασμένη με την ιδέα της πολυφωνίας, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της στήριξης των αδύναμων και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ως αυτόνομη φοιτητική παράταξη αγωνίζεται για ένα ζωντανό φοιτητικό κίνημα με πάγιες προοδευτικές αριστερές αξίες για ένα ξεκάθαρα δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο. Τοποθετεί το φοιτητή ως το πιο ενεργό κομμάτι της κοινωνίας συνολικά και ως εκ τούτου παίρνει θέση και αναλαμβάνει ενεργή δράση στα διάφορα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά ζητήματα που αναδεικνύει η κοινωνία. Διαβάστε περισσότερα...

Newsletter

Συμπλήρωσε την φόρμα παρακάτω για να λαμβάνεις όλα τα νέα της σχολής & της ΠΑΣΠ Οικονομικού στο email σου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  • Ηλίας: 6982390019
  • Βαγγέλης: 6947377404
  • Φιλιώ: 6970457026
  • Παναγιώτης: 6940383272
  • Χρήστος: 6981463497

ΠΑΣΠ...Social

 

Videos & Photos

 

you  flickr copy

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ανακοινώσεις Αδυναμία ή αδιαφορία για την εξεταστική;