ΠΑΣΠ Οικονομικού

Πρωτοκολλημένο Αίτημα για την Πραγματοποίηση Εμβόλιμης Εξεταστικής για το Χειμερινό Εξάμηνο 2018-2019

15 Ιανουαρίου 2019 In Πρωτοκολλημένα αιτήματα

Ως ΠΑΣΠ Οικονομικού, έχοντας συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στον σύλλογο μας, δεν θα σταματήσουμε μέχρι την ύστατη στιγμή να πιέζουμε και να διεκδικούμε για το καίριο θέμα της διπλής εξεταστικής. Αφουγκραζμενοι τα θέλω και τις ανάγκες των συμφοιτητών μας, ιδιαίτερα πάνω στο ζωτικό ζήτημα της διπλής εξεταστικής, κινητοποιηθήκαμε τόσο στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ, όσο και στην Γραμματεία της σχολής μας, με συγκεκριμένο σχέδιο ( χειρόγραφη δήλωση των μαθημάτων και εαρινού εξαμήνου στην Γραμματεία της σχολής μας, για τους επί πτυχίο φοιτητές) όπως είχε γίνει προ διετίας.

 

 

Συνάδελφε ως ΠΑΣΠ Οικονομικού θα παραμείνουμε δίπλα σου και θα γίνουμε η φωνή σου στις <<κλειστές>> πόρτες των καθηγητών και της Προεδρίας της Σχολής, η οποία με δικιά της πρωτοβουλία αποφάσισε στην Συνέλευση καθηγητών ότι δεν είναι εποικοδομητικό και ηθικά αποδεκτό για την σχολή η πραγματοποίηση της διπλής εξεταστικής. Άποψη η οποία μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.

 

Η διπλή εξεταστική δεν είναι προνόμιο, είναι δικαίωμα τοι απλού φοιτητή.

  


Στην ενότητα downloads θα βρείτε το σχετικό Πρωτοκολλημένο Αίτημα


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Last modified on Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 16:56
ΠΑΣΠ Οικονομικού

Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αθήνας.

Η ΠΑΣΠ Οικονομικού είναι μια αυτόνομη φοιτητική συνδικαλιστική παράταξη που ιδρύθηκε το 1974 έχοντας ως κύριο στόχο τη στήριξη του φοιτητικού κινήματος και την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του φοιτητή. Αν κάποιος θέλει να αναζητήσει την ιστορία της, θα συνειδητοποιήσει πως είναι συνυφασμένη με την ιδέα της πολυφωνίας, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της στήριξης των αδύναμων και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ως αυτόνομη φοιτητική παράταξη αγωνίζεται για ένα ζωντανό φοιτητικό κίνημα με πάγιες προοδευτικές αριστερές αξίες για ένα ξεκάθαρα δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο. Τοποθετεί το φοιτητή ως το πιο ενεργό κομμάτι της κοινωνίας συνολικά και ως εκ τούτου παίρνει θέση και αναλαμβάνει ενεργή δράση στα διάφορα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά ζητήματα που αναδεικνύει η κοινωνία. Διαβάστε περισσότερα...

Newsletter

Συμπλήρωσε την φόρμα παρακάτω για να λαμβάνεις όλα τα νέα της σχολής & της ΠΑΣΠ Οικονομικού στο email σου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  • Ηλίας: 6982390019
  • Βαγγέλης: 6947377404
  • Φιλιώ: 6970457026
  • Χρήστος: 6981463497

ΠΑΣΠ...Social

 

Videos & Photos

 

you  flickr copy

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προτάσεις Πρωτοκολλημένα Αιτήματα Πρωτοκολλημένο Αίτημα για την Πραγματοποίηση Εμβόλιμης Εξεταστικής για το Χειμερινό Εξάμηνο 2018-2019