Αξιολόγηση των Μαθημάτων του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών

03 Ιουνίου 2019 In Ανακοινώσεις

Ύστερα από ανακοίνωση της Γραμματείας του Τμήματος, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση, μια διεκδίκηση πολλών χρόνων, συντονισμένα και επίμονα, να γίνεται πράξη.

 

Η αξιολόγηση των μαθημάτων και του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως τις 9 Ιουνίου.

 

Στη σελίδα survey.uoa.gr έχουν αναρτηθεί ερωτηματολόγια για κάθε ένα από τα μαθήματα του προγράμματος σπουδών.

 

Χαιρετίζουμε την απόφαση του Τμήματος και καλούμε όλους τους φοιτητές να συμμετάσχουν στην αξιολόγηση του Π.Π.Σ. Όπως μας έχει γνωστοποιηθεί από τους αρμόδιους του Τμήματος και τους καθηγητές, η αξιολόγηση θα έχει μόνιμο και ιδιαίτερα βοηθητικό χαρακτήρα και θα εφαρμόζεται σε κάθε ακαδημαϊκό έτος. Αναμφίβολα η διαδικασία και η στόχευση της αξιολόγησης έχει ένα σύγχρονο, ακαδημαϊκό και ευρωπαϊκό χαρακτήρα για το Πανεπιστήμιο, κάτι για το οποίο δρούμε καθημερινά.

 

 

 

 

 

Last modified on Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 14:24
ΠΑΣΠ Οικονομικού

Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αθήνας.

Η ΠΑΣΠ Οικονομικού είναι μια αυτόνομη φοιτητική συνδικαλιστική παράταξη που ιδρύθηκε το 1974 έχοντας ως κύριο στόχο τη στήριξη του φοιτητικού κινήματος και την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του φοιτητή. Αν κάποιος θέλει να αναζητήσει την ιστορία της, θα συνειδητοποιήσει πως είναι συνυφασμένη με την ιδέα της πολυφωνίας, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της στήριξης των αδύναμων και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ως αυτόνομη φοιτητική παράταξη αγωνίζεται για ένα ζωντανό φοιτητικό κίνημα με πάγιες προοδευτικές αριστερές αξίες για ένα ξεκάθαρα δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο. Τοποθετεί το φοιτητή ως το πιο ενεργό κομμάτι της κοινωνίας συνολικά και ως εκ τούτου παίρνει θέση και αναλαμβάνει ενεργή δράση στα διάφορα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά ζητήματα που αναδεικνύει η κοινωνία. Διαβάστε περισσότερα...

Newsletter

Συμπλήρωσε την φόρμα παρακάτω για να λαμβάνεις όλα τα νέα της σχολής & της ΠΑΣΠ Οικονομικού στο email σου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  • Βασίλης: 6988481200
  • Κατερίνα: 698225237
  • Παναγιώτης: 6940383272
  • Στέλιος: 6946374054
  • Χρήστος: 6981463497

ΠΑΣΠ...Social

 

Videos & Photos

 

you  flickr copy

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ανακοινώσεις Αξιολόγηση των Μαθημάτων του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών