Διευκρινιστικές Οδηγίες για τη Συμμετοχή στην Ορκωμοσία Πτυχιούχων Σεπτεμβρίου 2019

15 Ιανουαρίου 2020 In Ανακοινώσεις

Σχετικά με την αναστάτωση που δημιουργήθηκε για την τελετή της επόμενης ορκωμοσίας των φοιτητών του Τμήματος, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

 

1. Λόγω απαραίτητων εργασιών συντήρησης του ιστορικού κτηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών, η Μεγάλη Αίθουσα Τελετών και τα αμφιθέατρα του κτηρίου δεν θα είναι διαθέσιμα για ορκωμοσίες, αναγορεύσεις και άλλες εκδηλώσεις το προσεχές διάστημα.

2. Προβλέπεται αυστηρά ότι οι τήβεννοι δεν εξέρχονται από το Κεντρικό Κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών.

3. Με το πέρας των τεχνικών εργασιών, των οποίων η διάρκεια δε μπορεί να προβλεφθεί, οι ορκωμοσίες θα επανέλθουν στην κανονική τους τελετουργία.

 

Ως εκ τούτου, ενημερώνουμε τους φοιτητές/φοιτήτριες που δεν επιθυμούν να συμπεριληφθούν στην ορκωμοσία της 19ης Φεβρουαρίου, ότι θα μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους σε προσεχή ορκωμοσία.

 

Τέλος, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια εξεύρεσης άλλης αίθουσας για την πραγματοποίηση της ορκωμοσίας πλην της Αίθουσας Αγγελοπούλου.

 

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος,

Καθηγητής Στ. Κώτσιος

ΠΑΣΠ Οικονομικού

Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αθήνας.

Η ΠΑΣΠ Οικονομικού είναι μια αυτόνομη φοιτητική συνδικαλιστική παράταξη που ιδρύθηκε το 1974 έχοντας ως κύριο στόχο τη στήριξη του φοιτητικού κινήματος και την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του φοιτητή. Αν κάποιος θέλει να αναζητήσει την ιστορία της, θα συνειδητοποιήσει πως είναι συνυφασμένη με την ιδέα της πολυφωνίας, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της στήριξης των αδύναμων και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ως αυτόνομη φοιτητική παράταξη αγωνίζεται για ένα ζωντανό φοιτητικό κίνημα με πάγιες προοδευτικές αριστερές αξίες για ένα ξεκάθαρα δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο. Τοποθετεί το φοιτητή ως το πιο ενεργό κομμάτι της κοινωνίας συνολικά και ως εκ τούτου παίρνει θέση και αναλαμβάνει ενεργή δράση στα διάφορα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά ζητήματα που αναδεικνύει η κοινωνία. Διαβάστε περισσότερα...

Newsletter

Συμπλήρωσε την φόρμα παρακάτω για να λαμβάνεις όλα τα νέα της σχολής & της ΠΑΣΠ Οικονομικού στο email σου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  • Βασίλης: 6988481200
  • Κατερίνα: 698225237
  • Παναγιώτης: 6940383272
  • Στέλιος: 6946374054
  • Χρήστος: 6981463497

ΠΑΣΠ...Social

 

Videos & Photos

 

you  flickr copy

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ανακοινώσεις Διευκρινιστικές Οδηγίες για τη Συμμετοχή στην Ορκωμοσία Πτυχιούχων Σεπτεμβρίου 2019