Σε Αναμονή των Οδηγιών από το Κεντρικό Γραφείο Πρακτικής του ΕΚΠΑ για την Έναρξη της Πρακτικής Ασκησης.

20 Μαΐου 2020 In Ανακοινώσεις

Αγαπητές φοιτήτριες, Αγαπητοί φοιτητές,

Αυτή τη στιγμή, όπως και εσείς έχετε πιθανώς ενημερωθεί για το ακόλουθο: 

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του τρίτου άρθρου της υπ' αριθ. Δ1α/ΓΠ.οικ.28237 Υπουργικής
Απόφασης που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1699/Β'/05.05.2020 (επισυνάπτεται) "Οι φοιτητές των προγραμμάτων σπουδών πρώτου και δεύτερου κύκλου Α.Ε.Ι., από 11.5.2020 και εξής, δύνανται να διεξάγουν πρακτική άσκηση σύμφωνα με τα οριζόμενα στο πρόγραμμα σπουδών τους, εφόσον οι φορείς στους οποίους διεξάγεται η πρακτική άσκηση δεν τελούν σε προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας και σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους και κανόνες για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, οι οποίοι έχουν τεθεί σε ισχύ για τους εργαζομένους κάθε φορέα"

Αναμένουμε τα επόμενα βήματα και επίσημες γραπτές οδηγίες από τον Ιδρυματικό Υπεύθυνο του ΕΚΠΑ για το πως θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στη πράξη.

Κατανοούμε και συμμεριζόμαστε την αγωνίας σας για την πρακτική άσκηση.

Σας παρακαλούμε να κάνετε λίγο ακόμη υπομονή.

Θα ειδοποιηθείτε για ότι νεότερο.

Σας ευχαριστούμε θερμά!

 

Last modified on Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 16:31
ΠΑΣΠ Οικονομικού

Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αθήνας.

Η ΠΑΣΠ Οικονομικού είναι μια αυτόνομη φοιτητική συνδικαλιστική παράταξη που ιδρύθηκε το 1974 έχοντας ως κύριο στόχο τη στήριξη του φοιτητικού κινήματος και την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του φοιτητή. Αν κάποιος θέλει να αναζητήσει την ιστορία της, θα συνειδητοποιήσει πως είναι συνυφασμένη με την ιδέα της πολυφωνίας, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της στήριξης των αδύναμων και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ως αυτόνομη φοιτητική παράταξη αγωνίζεται για ένα ζωντανό φοιτητικό κίνημα με πάγιες προοδευτικές αριστερές αξίες για ένα ξεκάθαρα δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο. Τοποθετεί το φοιτητή ως το πιο ενεργό κομμάτι της κοινωνίας συνολικά και ως εκ τούτου παίρνει θέση και αναλαμβάνει ενεργή δράση στα διάφορα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά ζητήματα που αναδεικνύει η κοινωνία. Διαβάστε περισσότερα...

Newsletter

Συμπλήρωσε την φόρμα παρακάτω για να λαμβάνεις όλα τα νέα της σχολής & της ΠΑΣΠ Οικονομικού στο email σου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  • Βασίλης: 6988481200
  • Κατερίνα: 698225237
  • Παναγιώτης: 6940383272
  • Στέλιος: 6946374054
  • Χρήστος: 6981463497

ΠΑΣΠ...Social

 

Videos & Photos

 

you  flickr copy

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ανακοινώσεις Σε Αναμονή των Οδηγιών από το Κεντρικό Γραφείο Πρακτικής του ΕΚΠΑ για την Έναρξη της Πρακτικής Ασκησης.