Αποτελέσματα Φοιτητικών Εκλογών 2019

12 Απριλίου 2019 In Φοιτητικές Εκλογές

Την Τετάρτη 10 Απριλίου, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου Φοιτητών Οικονομικού. Για άλλη μια χρονιά κάποιοι, φοβούμενοι το εκλογικό αποτέλεσμα ότι θα ήταν εις βάρος τους, επιδόθηκαν με διάφορα τεχνάσματα και ψέματα σε μια προσπάθεια διάσπασης του συλλόγου, σε μια προσπάθεια που το διακύβευμα των εκλογών να έχει δευτερεύον ρόλο πίσω από τις απαιτήσεις που ήθελαν για τον τρόπο που θα διεξαχθούν οι εκλογές. Οι προσπάθειες τούς δεν καρποφορήσαν ούτε φέτος, με την εκλογική διαδικασία να πραγματοποιηθεί ομαλότατα στη Σχολή μας και σύμφωνα πάντα με όλες τις καταστατικά ορισμένες διαδικασίες που την περιβάλλουν.

 

Τα επίσημα αποτελέσματα που προκύπτουν από την διαδικασία εντός της Σχολής και μόνο, ανέδειξαν για 2η χρόνια την ΠΑΣΠ Οικονομικού πρώτη και αυτοδύναμη διατηρώντας το ποσοστό της στο 76,3 % και τις έδρες της 7 στο ΔΣ

 

Ευχαριστούμε θερμά τους 549 συνάδελφους μας που συμμετείχαν σε αυτή τη δημοκρατική εκλογική διαδικασία και ακόμα περισσότερο του 412 συμφοιτητές μας που μας εμπιστεύτηκαν ξανά, δίνοντας μας την πρωτιά και την αυτοδυναμία, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια μας για ένα σύγχρονο και αξιοκρατικό Δημόσιο Πανεπιστήμιο.

 

Το Οικονομικό έχει αλλάξει σελίδα και πλέον βρίσκεται σε μια νέα πραγματικότητα, με μια πολιτική δύναμη στο ύψος των περιστάσεων, που τιμά και σέβεται την εμπιστοσύνη των φοιτητών, αδιάκοπα καθημερινά προσπαθεί για το καλύτερο όλων!

 

Ο αγώνας ξεκινά από σήμερα!

 

Untitled-1

 

 

 

 

 

Last modified on Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 14:35
ΠΑΣΠ Οικονομικού

Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αθήνας.

Η ΠΑΣΠ Οικονομικού είναι μια αυτόνομη φοιτητική συνδικαλιστική παράταξη που ιδρύθηκε το 1974 έχοντας ως κύριο στόχο τη στήριξη του φοιτητικού κινήματος και την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του φοιτητή. Αν κάποιος θέλει να αναζητήσει την ιστορία της, θα συνειδητοποιήσει πως είναι συνυφασμένη με την ιδέα της πολυφωνίας, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της στήριξης των αδύναμων και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ως αυτόνομη φοιτητική παράταξη αγωνίζεται για ένα ζωντανό φοιτητικό κίνημα με πάγιες προοδευτικές αριστερές αξίες για ένα ξεκάθαρα δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο. Τοποθετεί το φοιτητή ως το πιο ενεργό κομμάτι της κοινωνίας συνολικά και ως εκ τούτου παίρνει θέση και αναλαμβάνει ενεργή δράση στα διάφορα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά ζητήματα που αναδεικνύει η κοινωνία. Διαβάστε περισσότερα...

Newsletter

Συμπλήρωσε την φόρμα παρακάτω για να λαμβάνεις όλα τα νέα της σχολής & της ΠΑΣΠ Οικονομικού στο email σου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  • Βασίλης: 6988481200
  • Κατερίνα: 698225237
  • Παναγιώτης: 6940383272
  • Στέλιος: 6946374054
  • Χρήστος: 6981463497

ΠΑΣΠ...Social

 

Videos & Photos

 

you  flickr copy

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Φοιτητικές Εκλογές Αποτελέσματα Φοιτητικών Εκλογών 2019