Πρόγραμμα Σπουδών για φοιτητές που εισήχθησαν από το 2009 και μετά

22 Φεβρουαρίου 2013 In Πρόγραμμα Σπουδών
Από το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010 κι έπειτα, το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών έχει την εξής δομή:
 
 
Ο συνολικός αριθμός μαθημάτων για τα 8 εξάμηνα φοίτησης, που πρέπει να συμπληρωθεί για να μπορέσει να πάρει ο φοιτητής πτυχίο, είναι 36. Τα μαθήματα αυτά διακρίνονται σε υποχρεωτικά μαθήματα κορμού (20), μαθήματα βασικής επιλογής (4), μαθήματα θεματικών ενοτήτων (4 μαθήματα από 1 θεματική ενότητα) και μαθήματα ελεύθερης επιλογής (8).
 
 
Στην ενότητα "Downloads" - πάνω δεξιά - θα βρείτε όλα τα προσφερόμενα μαθήματα του Νέου Προγράμματος Σπουδών, καθώς και το εξάμηνο διδασκαλίας τους. Επιπλέον, θα βρείτε τα μαθήματα που μπορούν να επιλεγούν από άλλα Τμήματα του ΕΚΠΑ.
 
 

 
Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη συμπλήρωση των απαραίτητων μαθημάτων για την απόκτηση πτυχίου, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Last modified on Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 19:20
ΠΑΣΠ Οικονομικού

Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αθήνας.

Η ΠΑΣΠ Οικονομικού είναι μια αυτόνομη φοιτητική συνδικαλιστική παράταξη που ιδρύθηκε το 1974 έχοντας ως κύριο στόχο τη στήριξη του φοιτητικού κινήματος και την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του φοιτητή. Αν κάποιος θέλει να αναζητήσει την ιστορία της, θα συνειδητοποιήσει πως είναι συνυφασμένη με την ιδέα της πολυφωνίας, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της στήριξης των αδύναμων και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ως αυτόνομη φοιτητική παράταξη αγωνίζεται για ένα ζωντανό φοιτητικό κίνημα με πάγιες προοδευτικές αριστερές αξίες για ένα ξεκάθαρα δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο. Τοποθετεί το φοιτητή ως το πιο ενεργό κομμάτι της κοινωνίας συνολικά και ως εκ τούτου παίρνει θέση και αναλαμβάνει ενεργή δράση στα διάφορα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά ζητήματα που αναδεικνύει η κοινωνία. Διαβάστε περισσότερα...

Newsletter

Συμπλήρωσε την φόρμα παρακάτω για να λαμβάνεις όλα τα νέα της σχολής & της ΠΑΣΠ Οικονομικού στο email σου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  • Βασίλης: 6988481200
  • Κατερίνα: 698225237
  • Παναγιώτης: 6940383272
  • Στέλιος: 6946374054
  • Χρήστος: 6981463497

ΠΑΣΠ...Social

 

Videos & Photos

 

you  flickr copy

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Πρόγραμμα Σπουδών Νέο Πρόγραμμα Σπουδών